T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

WhatsApp Image 2020-01-13 at 09.53.31.jpeg
Ercan ÖZEN
İdari ve Mali İşler Müdürü

1980 yılında Burdur’un Yeşilova İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı ilçede tamamladı. Lise öğrenimini Gölhisar  sağlık meslek lisesinde tamamladı. 1998-2007 yılları arasında sağlık ve turizm alanlarında özel sektörde çalıştı. 2007 yılında  İstanbul Süreyya paşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başladı. 2011 yılında Laboratuvar ve Veteriner sağlık Ön lisans bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Zonguldak iline tayin oldu, Atatürk  Devlet Hastanesi, Alaplı Devlet Hastanesi ve Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde çeşitli  birimlerde  görev yaptı. 2018 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünde lisansını tamamladı. 2019 yılı mayıs ayında Karadeniz Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İdari ve Mali işler Müdürü olarak halen  görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk Babasıdır.